Welkom bij RSK Group Limited. Sinds 1989 helpen wij overal ter wereld organisaties en bedrijven met het realiseren van projecten. Dat doen we steeds zo efficiënt mogelijk, duurzaam, kosteneffectief en met een minimum aan milieu- en sociale impact. Wij hopen dat onze visie, expertise en arbeidsethos u zullen aanmoedigen om gezamenlijk het allerbeste resultaat voor uw bedrijf te realiseren.

De RSK Group is een innovatief bedrijf dat zichzelf altijd verder ontwikkelt. Zo veranderen en bewegen wij mee met de ontwikkelingen in de markt en optimaliseren onze diensten continu. Hierdoor kunnen wij direct reageren of anticiperen op mondiale omstandigheden en lokale wet- en regelgeving. Wij gaan verder dan het eenvoudigweg vergaren van gegevens en het aankruisen van vakjes op de checklists. Al onze diensten zijn adviserend en richten zich immers op het leveren van oplossingen en toegevoegde waarde.

Het meedenken met de klant, het aandragen van verbetervoorstellen, het signaleren van mogelijkheden om kosten te besparen en het optimaliseren en stroomlijnen van werkprocessen zijn onze speerpunten als milieuadviesbureau. Daarnaast onderstrepen we onze toewijding aan kwaliteit, milieu, veiligheid en gezondheid met onze certificering volgens de ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001 normen.
Heeft u een vraag over onze diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren.