RSK: erkend en duurzaam studiebureau inzake milieu, gezondheid en veiligheid

RSK Group Limited werd in 1989 opgericht in het Verenigd Koninkrijk. Het groeide uit tot een internationaal erkend studiebureau actief in alle vakgebieden inzake milieu, gezondheid, veiligheid, engineering en duurzaamheid.

Wereldwijd ondersteunt en begeleidt RSK organisaties en bedrijven in het realiseren van de meest complexe milieutechnische projecten.

In 2003 zag RSK Benelux het daglicht. Het maakt als erkend milieu-technisch studiebureau deel uit van de RSK Group Ltd. Hierdoor kent RSK Benelux van bij het begin een geplaveide basis boordevol expertise en internationale referenties. Een fantastisch milieuadviesbureau dat leeft dankzij gepassioneerde experten, dat is vandaag het resultaat.

Onze klanten ontzorgen in hun milieuprojecten, hen adviseren en begeleiden van A tot Z: dat is wat wij doen. Ons uitgangspunt kent hierbij een duidelijke focus: steeds zo efficiënt, duurzaam en kosteneffectief mogelijk projecten realiseren met een minimum aan milieu- en sociale impact. Het allerbeste resultaat voor uw bedrijf realiseren, dit is onze drijfveer. Elke dag opnieuw.

Daarom noemen wij RSK niet enkel een erkend studiebureau inzake milieu, maar vooral een innovatief bedrijf dat blijvend investeert in het ontwikkelen van haar kennis. Onze experten veranderen en bewegen immers mee met de evoluties binnen de markt. Alleen zo kunnen wij een optimale slaagkans garanderen voor uw project; of het nu gaat om bodemsaneringen, waterbodemonderzoek, grondverzet, het nagaan van wettelijke verplichtingen, het opzetten en implementeren van managementsystemen, het behalen van BREEAM of LEED-certificaten, het uitvoeren van energie audits, de ISO normeringen inzake energie, milieu, of veiligheid, enz.

Met diepgaand onderzoek, kostenbesparend advies en een functioneel plan van aanpak brengen wij structuur aan binnen uw milieuverplichtingen.

Als erkend studiebureau wordt onze toewijding aan milieu, veiligheid, gezondheid en kwaliteit onderstreept door onze certificering volgens de ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001 normen. We zijn er dan ook bijzonder trots op, ons te hebben ontwikkeld tot één van Europa’s meest toonaangevende, snelst groeiende multidisciplinaire ecologische milieutechnische studie- en adviesbureaus.

Welkom bij RSK Benelux.