Getuigenissen van medewerkers
Wilt u weten hoe het is om te werken in een toonaangevend milieuadviesbureau? Lees dan hier de getuigenissen van onze medewerkers over RSK Benelux!

Jelle

Sinds 1 april 2007 werk ik voor RSK Benelux. Daarvoor heb ik nog bij andere adviesbureaus gewerkt in dezelfde sector. Het werk als milieuconsultant is heel gevarieerd en brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Enerzijds werk je immers veel met mensen; collega’s, klanten, overheden, en anderzijds is er het wetenschappelijke aspect. Bij RSK Benelux is er ook oog voor de work-life balance. Er zijn zeker drukke periodes waarin dit moeilijker is, maar anderzijds is er steeds flexibiliteit en thuiswerk mogelijk. Doorheen de jaren heb ik al diverse ervaringen opgedaan bij RSK Benelux. RSK Benelux probeert dan ook op elk moment iedereen in te zetten op zijn sterktes. Het is dus aangenaam werken met bekwame en hulpvaardige collega’s rondom mij. RSK Benelux – adviesbureau – milieuconsultant – collega’s – getuigenis - thuiswerk

Karen

milieucoördinator - milieuconsultant - RSK Benelux - kennis - collega’s Na een heel aantal jaren als interne milieucoördinator gewerkt te hebben ben ik in mei 2018 begonnen als milieuconsultant bij RSK Benelux. In het begin heb ik mijn weg moeten zoeken in deze nieuwe functie, maar ondertussen heb ik mijn draai helemaal gevonden. Bij RSK Benelux krijg ik de kans mijn kennis te verruimen. Men luistert bovendien naar ieders persoonlijke interesses en probeert daar rekening mee te houden. Ook kan ik steeds terecht bij mijn collega’s. Een grote troef bij RSK Benelux is de balans tussen privé en werk.

Alexandra

Na 7 jaren als stafmedewerker HR in de zorg, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. In oktober 2019 ben ik daarom gestart als HR Manager bij RSK Benelux.
De internationale uitstraling, de mogelijkheid tot telewerken, de flexibiliteit en het belang dat wordt gehecht aan duurzaam ondernemen waren voor mij belangrijke redenen om voor RSK Benelux te kiezen.
Het aspect duurzaam werken vertaalt zich in het personeelsbeleid, waarin steeds getracht wordt om de kantoren zo dicht mogelijk naar de medewerkers te ‘brengen’.
We zijn er dan ook trots op om al 9 werkplekken te kunnen aanbieden, verspreid over heel België.
Op dit moment zijn we op zoek naar nieuwe collega’s omwille van de sterke groei!
RSK Benelux – telewerken - flexibiliteit - duurzaam ondernemen